Taustaa yrityksestä

NOW® Foods on perustettu vuonna 1968. Jatkuvan kasvun johdattelemana siitä on tullut maailmanlaajuinen, yli 1500 terveystuotteen valmistaja. NOW® Foodsin tuotteistoa ovat ravintolisät, luomuruoat, hygieniatuotteet ja urheilulisäravinteet.

NOW® Foods haluaa tarjota mahdollisimman korkean arvon sisältäviä tuotteita ja palveluja, jotka mahdollistavat ihmisille terveellisemmän elämän. Taustalla on vahva usko siihen, että luonnolliset tuotteet ovat tärkeitä terveyden ja hyvinvoinnin kulmakiviä. Siksi NOW® Foods käyttää tuotteiden valmistuksessa luonnollisia, luonnonmukaisia ja GMO-vapaita raaka-aineita aina kun suinkin mahdollista, pyrkimyksenä sertifioida kaikki tuotteensa GMO-vapaiksi.

NOW® Foods on ”A”-luokan GMP-valmistaja (Good Manufacturing Practices), perustuen luonnontuotteiden yhdistyksen (NPA) antamaan luokitukseen, ja noudattaa FDA:n (U.S. Food and Drug Administration) GMP-säädöksiä.

NOW® Foods omistaa ja hallinnoi eräitä maailman kattavimpia ja kehittyneimpiä luontaistuotealan laboratorioita ja työllistää yli 100 laaduntarkkailun ja -varmistuksen ammattilaista.

Yritykselle on vuosien aikana myönnetty useita palkintoja. Lue Lisää.
Myönnettyjen palkintojen joukossa on mm. kaksinkertainen vuoden valmistaja (Manufacturer of the Year), eniten myyty tuotebrändi kivijalkamyymälöissä (#1 selling brand in independent natural health product stores) sekä paras kokonaisvaltainen luontaistuotevalikoima (best full line of supplements).

Myös yksittäisille tuotteille on myönnetty lukemattomia palkintoja, ja yrityksen toiminta ympäristön sekä yhteisön hyväksi on saanut tunnustusta. NOW® Foods lahjoittaa myös avokätisesti vuosittain hyväntekeväisyyteen.